Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Home (1) Trouwreportages Gallery landschappen portretten spiegelingen diversen Reportages Themapagina Over Bert Contact Copyright© Nabestellen 

Over Bert

Over BertAls jongetje van 14 jaar kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Dat was een Zenith met als standaard uitrusting een schroevendraaier! Had mijn eigen DoKa in de kelder en experimenteerde graag. Ging studeren aan het Grafisch Lyceum, maar al snel zat ik meer in de administratieve dan in de creatieve hoek. Toch maak ik van de kennis die ik daar heb opgedaan nog dagelijks gebruik.In 1993 kocht ik mijn eerste analoge Canon spiegelreflex camera. In 2004 ben ik overgestapt op digitaal, eerst naar een high-end compact camera en in december 2009 weer terug naar de spiegelreflex camera.Over KarinKarin is mijn vrouw. Al meer dan 30 jaar ben ik heel gelukkig getrouwd met Karin. Karin is mijn steun en toeverlaat, zeker ook bij deze hobby. Een hobby die soms veel, heel veel tijd vraagt en vooral als het gaat om het maken van een reportage. ReportagesNaast onderwerpen die ik zelf leuk vind maak ik ook reportages in opdracht. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

ApparatuurIk maak gebruik van:- Canon EOS 6D en een EOS 500D;- EF 50mm F/1.4, SP 24-70mm F/2.8, EF-S 18-200mm F/3.5-5.6;- LEE-filters;- 600 EX-RT.

Bert van Moorsel fotografie

Copryright©. Op al het beeldmateriaal op deze website berust een copyright. Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder hier vooraf toestemming voor te hebben verkregen van de eigenaar.

________________________________________________________________________________________