Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Home (1) Trouwreportages Gallery landschappen portretten spiegelingen diversen Reportages Themapagina Over Bert Contact Copyright© Nabestellen 

Copyright©

Copyright © Als je geïnteresseerd bent in een van de op deze site gepubliceerde foto’s, ongeacht voor persoonlijk of commercieel gebruik, neem dan contact met me op via info@fotobertvanmoorsel.nl of gebruik onderstaande mogelijkheid om een bericht te versturen. Alle foto’s op deze site zijn eigendom van Bert van Moorsel en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. Foto’s mogen alleen gebruikt worden als ze gekocht zijn, ook downloaden of screenen is niet toegestaan! Mocht ik mijn foto’s tegenkomen, die zonder mijn toestemming worden gebruikt, dan ben ik genoodzaakt je daarvoor een factuur te sturen. Als je jezelf op een van mijn foto’s herkent en je wilt niet op deze site staan, dan kun je daarover een bericht sturen naar info@fotobertvanmoorsel.nl.

Bert van Moorsel fotografie

Copryright©. Op al het beeldmateriaal op deze website berust een copyright. Niets hiervan mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke manier dan ook, zonder hier vooraf toestemming voor te hebben verkregen van de eigenaar.

________________________________________________________________________________________